Clujenii au ieşit din cursa pentru BT Open Cluj-Napoca

Clujenii au ieşit din cursa pentru BT Open Cluj-Napoca
Spectacolul continuă la BT Open Cluj-Napoca, turneul Futures cu premii de 10.000 de dolari care se dispută la Winners Tennis Club.

Clujeanul Patrik Ciorcilă a avut parte de un meci de foc ieri în compania croatului Mesaros, al optulea favorit la câştigarea turneului. Sportivul român a reuşit să câştige primul set cu 6-4, dar croatul a revenit şi s-a impus în următoarele două cu 3-6 şi 1-6. Patrik a ajuns în semifinale la proba de dublu, unde a făcut pereche cu sârbul Laslo Djere, dar a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme medicale. Ciprian Alexandru Porumb, un alt clujean aflat pe tabloul principal, a fost şi el eliminat din proba de simplu, pierzând în faţa câştigătorului de anul trecut, polonezul Gawron, cu 6-7(8), 2-6. Andras Szekely , al treilea clujean aflat pe tabloul principal al probei de simplu a fost eliminat în primul tur de italianul Matteo Fago, care s-a impus cu 7-5, 6-2.

Câştigătorul BT Open Cluj-Napoca se va alege cu 18 puncte ATP şi cu un cec în valoare de 1440 de dolari. Finalistul va primi 10 puncte, iar semifinaliştii câte 6. Azi e programată prima finală a competiţiei, cea de la dublu. Sâmbătă începând cu ora 11:00, se vor disputa semifinalele de la simplu, pentru ca duminică, în ultima zi a turneului să se joace finala de simplu a Futures-ului Banca Transilvania Open 2013. Ultimul act va începe la ora 11:00 şi va fi urmat de festivitatea de premiere. TVR Cluj va transmite în direct un meci în fiecare zi de la Banca Transilvania Open 2013, cu începere de la ora 16:00, iar în week-end finalele turneului.

 

Comenteaza