Cât câștigă șoferii personali. Sunt foarte căutați la Cluj

Cât câștigă șoferii personali. Sunt foarte căutați la Cluj
| Foto: Syda_Productions - Depositphotos.com

Un șofer personal poate să ajungă la un salariu de peste 1.000 de euro pe lună.

Un angajat pe poziţia de şofer personal are o remunerație care variază, în medie, între 900 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată informaţiile furnizate de platforma de recrutare online bestjobs.

Șoferii personali, printre cei mai căutați la Cluj-Napoca

În prezent, 320 de posturi vacante pentru poziţia de şofer personal sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Piteşti, Cluj-Napoca.

„Multe companii pun la dispoziţie echipelor din management, ca beneficiu extrasalarial, opţiunea de şofer personal. Acesta asigură transportul sigur şi este responsabil cu planificarea rutelor optime sau se ocupă de diverse sarcini administrative, cum ar fi cumpărături sau livrări de bunuri şi documente, adaptându-se la necesităţile specifice ale acestuia. Angajatorii caută şoferi cu peste 10 ani de experienţă şi cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu. Salariul este între 900 şi 1.100 euro net”, susţine Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potrivit ZF.

De regulă, pentru această poziţie angajatorii cer de la candidaţi să aibă cunoştinte de limba engleză (mediu), să fie absolvenţi de studii superioare sau medii (studii finalizate sau în curs), să aibă permis de conducere categoria B şi minimum 10 ani de experienţă ca şofer, fără un istoric de accidente majore.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: transport asigurat, prime de sărbători, asigurare clinici medicale private, maşina, telefon, laptop.

Comenteaza