Managerii de livrări, printre cei mai căutați la Cluj. Pot câștiga chiar și 1.800 de euro pe lună

Managerii de livrări, printre cei mai căutați la Cluj. Pot câștiga chiar și 1.800 de euro pe lună
| Foto: Wavebreakmedia - Depositphotos.com

Postul manager de livrări este plătit destul de bine în România. Remunerația lunară este cuprinsă între 1.400 și 1.800 de euro.

Un angajat pe poziţia de delivery manager are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Delivery manager, job căutat la Cluj. Oamenii pot munci remote

În prezent, 93 de posturi vacante pentru poziţia de delivery manager sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Cluj.

Prin specificul activităţii, poziţia de delivery manager necesită în primul rând experienţă de minim doi ani într-o poziţie de project/product manager în IT şi cunoştinţe tehnice şi comerciale extinse în ceea ce priveşte industria şi domeniul de activitate al companiei (IT&C, producţie, oil&gas etc.). De asemenea, ei trebuie să fie capabili să gestioneze responsabilităţi în diferite medii din cadrul delegaţiilor şi să aibă abilităţi solide de conducere şi coordonare, precum şi capacitatea de a crea un mediu de sprijin pentru membrii echipei. Oferta de joburi este mare şi activitatea se poate desfăşura de oriunde, fapt ce atrage candidaţii ce nu-şi doresc să se întoarcă la birou, iar salariul poate ajunge la 1.800 de euro/lună, în medie - Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, bonusuri de performanţă, cursuri şi training-uri şi abonament la clinici private.

Comenteaza