Jocuri de Putere: cât de importantă e Transilvania pentru bătăliile politice din 2014

Jocuri de Putere: cât de importantă e Transilvania pentru bătăliile politice din 2014
Ediţie specială a Jocurilor de Putere la Realitatea TV, diseară de la Cluj.

MIZA "TRANSILVANIA" si DECADEREA CLASEI POLITICE - editie speciala "Jocuri de Putere" de la Cluj-Napoca, ora 22.00

Indiferent de darnicia politicienilor in materie de galeti, zahar, ulei si oficine de partid, alegerile romanilor contin doar doua constante: bataliile se castiga in Transilvania, iar dezamagirile se contorizeaza la Bucuresti.

In aceasta seara, participati la o editie speciala "Jocuri de Putere" transmisa de la Cluj-Napoca, incepand de la ora 22.00, cand veti afla de la invitatii lui Rares Bogdan cum arata anul politic 2014 si de ce isi fac greucenii zilei calcule in functie de simtirea ardelenilor. Ce aduc europarlamentarele si prezidenţialele?

Rasfoiti impreuna cu mitropolitul Ardealului de Nord IPS Andrei, actorul de geniu Dorel Visan, profesorul fost jurnalist la Europa Libera, Michael Shafir si politologul intemeietor al primei scoli de Stiinte Politice si Jurnalism dupa 1989, Vasile Boari si jurnalistul RealitateaTv, Octavian Hoandra cateva file de istorie, ca sa puteti intelege mai bine trecutul.

De ce a candidat cel mai longeviv prim-ministru al perioadei comuniste, Ion Gheorghe Maurer, pentru Marea Adunare Naţionaă exclusiv in colegiul Cluj?
Cum a pierdut alegerile in 2004 Adrian Năstase după ce Emil Boc a câştigat in ciuda tuturor analizelor împotriva atotputernicului de la acea dată Ioan Rus, fost ministru de Interne?
De ce nu au reusit niciodata socialistii sa infinga steagul proletariatului pe crestele cetatenilor transilvane?
Cum a reusit PDL sa-si blocheze dezintegrarea totala in 2012 prin Emil Boc, care a cucerit Primaria Clujului desi o tara intreaga il vedea responsabil pentru cea mai crunta saracie iar valul USL atinse-se cote inimaginabile de speranta?

Unde sunt intelectualii atunci cand tara ramane fara reperele care-i pot readuce speranta, de ce nu se mai implica in viata publica decat pentru a obtine o poienita cu salarizare maxima?

Cine este de vina pentru decaderea prestatiei politice si la cine se afla renasterii Romaniei?

Ora 22.00, "Jocuri de Putere cu Rares Bogdan" transmisiune speciala de la Cluj

Etichete
Comenteaza