USL, FAZA CAPETELOR IN GURA. REZISTĂ ALIANŢA PÂNĂ LA CRĂCIUN? - „Jocuri de Putere", ora 22.00. Rus vine în platoul Realitatea TV

USL, FAZA CAPETELOR IN GURA. REZISTĂ ALIANŢA PÂNĂ LA CRĂCIUN? - „Jocuri de Putere
In urma cu un an castigau alegerile parlamentare umar la umar, acum ii mai uneste doar convingerea ca au un partener mincinos. Unu la unu. Sau mincinosul nostru e mai putin nociv decat mincinosul vostru.

 Asta in timp ce "mincinosul supremus" baricadat in Palatul Cotroceni isi rade in barba de modul in care o alianta politica de 70% in Parlament pierde teren de la o zi la alta in piata publica.

Victor Ponta si Crin Antonescu par ca au fost fortati de o "forta nevazuta" si din votul romanilor carora le-au promis ca le ofera „Republica Bunului-.Simt", "Dreptate pana la capat" si „Cel Mai Cinstit Guvern" sunt pe punctul sa le ofere cea mai crunta dezamagire de dupa 1989.

In aceasta seara, de la ora 22, ramaneti impreuna cu Rares Bogdan la „Jocuri de Putere", unde unul dintre sfetnicii premierului Ponta si unul dintre apropiatii directorului SRI, George Maior, pune degetul pe ranile USL. Taios si fara menajamente.

Aflati ce crede Ioan Rus despre tara capetelor in gura si cum poate apuca Romania pe drumul solidaritatii, pe care nu l-a cunoscut niciodata.

Care este adevarul despre privilegiile parlamentarilor?

In ce masura si-a varat coada Traian Basescu in alianta care isi propunea sa readuca romanilor tara furata de politicieni? Dar serviciile de informatii?

Numai la „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan, de la 22.00 pe RealitateaTv.

 

Etichete
Comenteaza