PROMO Ion Cristoiu la "Jocuri de Putere"

PROMO Ion Cristoiu la
ROMANIA ca o prada. Despre zapada, spagi-record si de la codul rosu la codul penal, DIALOG Ion CRISTOIU - Rares Bogdan, ora 21.00 la "Jocuri de Putere"

In timp ce scena politica isi ocupa meterezele pentru asaltul europarlamentar si finisul spre Cotroceni, cu un ochi la comisarii europeni care ii pandesc pasii, sa nu cumva sa faca tandari statul de drept, romanii isi masoara fortele cu zapada si cu facturile. Norocul lor este ca la televizor se transmite in reluare un episod din serialul cu „baietii destepti" ai privatizarilor „strategice", iar sunetul catuselor boieresti le gadila urechile ca o liturghie.

In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste o editie speciala a emisiunii „Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu! Vei asista la o discutie spumoasa despre perceptia cetateanului de rand asupra scandalului din jurul noului Cod penal si vei afla ce crede maestrul despre spagile traficate in „Republica Bunului Simt", interventia armatei pentru a face treaba drumarilor si accidentul de avion din Apuseni.

Facem si politica! Se vor repozitiona partidele in primavara, inainte de europarlamentare? Va reusi dreapta sa furnizeze electoratului un singur candidat pentru prezidentiale? Cum va putea PNL sa iasa din combinatiile in care s-a lasat atras de dragul unitatii USL?

Care va fi efectul plecarii Elenei Udrea din PDL pentru a deveni vioara intai a ostirii populare?
Numai la EDITIA SPECIALA "Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu de la 21.00 la 22.00 la RealitateaTv.

Etichete
Comenteaza