PROMO Politică şi Putere în România lui 2014 cu jurnalistul Cornel Nistorescu

PROMO Politică şi Putere în România lui 2014 cu jurnalistul Cornel Nistorescu
România este tărâmul unde politica şi politicienii vor ajunge într-un sfârşit să dicteze până şi cine trebuie să conducă grupele de grădiniţă în războaiele copilăriilor fericite dintre "daci şi români", "cowboy şi indieni" şi "extrateriştii şi pământenii". Până la acel apogeu conduc prost o ţară aflată permanent la limita colapsului.

Câte "de ce-uri" încap într-o guvernare? Dar într-un şir de guvernări catastrofale? O amplă analiză de la 22.00 la 23.00 între jurnalişti din două generaţii diferite, Cornel Nistorescu şi Rareş Bogdan.

Românii au cele mai simple ierni, căci fiecare participant la omăt îşi ştie locul: oamenii de rând privesc la televizor la oamenii de rând care rămân blocaţi pe drumuri sau fără curent, autorităţile sunt surprinse sau joacă baschet, iar drumarii îi mulţumesc lui Dumnezeu că le-a dat partid, partidului că le-a dat contract şi cetaţenilor că şi-au plătit impozitele ca ei, aleşii sorţii, să îşi poată încasa contractele.

În această seară, de la ora 23.00, Rareş Bogdan vă arată, la "Jocuri de Putere", harta firmelor care au împuşcat contracte cu statul pe seama zăpezii care a venit doar la mai bine de 50 de zile de la începutul calendaristic la iernii!

Veţi afla că deşi regionalizarea este ţinută în loc de incapacitatea solidarităţii politice în interes naţional, cea a drumarilor funcţionează la vedere, fără să stânjenească pe nimeni.

Dar şi de ce explicaţia pe care o dau autorităţile pentru calcularea kilometrului de deszăpezire în România, cel mai scump din Europa, este o minciună sfruntată.....

Numai la "Jocuri de Putere" cu Rareş Bogdan de la 22.00 la 24.00 doar la Realitatea TV!

Etichete
Comenteaza