Mizele ascunse ale scandalului din USL si ce vrea Basescu? - INFORMATII care vor zgudui Romania

Mizele ascunse ale scandalului din USL si ce vrea Basescu? - INFORMATII care vor zgudui Romania
Mizele ascunse ale scandalului din USL si ce vrea Basescu? - INFORMATII care vor zgudui Romania la" Jocuri de Putere" de la 21.00, invitatul lui Rares Bogdan va fi Ion Cristoiu

 


Liderii USL sunt pe punctul sa arunce in aer un capital electoral care rivalizeaza doar cu increderea de care se bucura Ion Iliescu in primii ani de dupa revolutie. Risca ei sa prelungeasca agonia Romaniei, sau cetatenii trebuie sa treaca prin foc pentru a renaste impreuna cu tara pierduta in jocul intereselor politicianiste?

In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste alaturi de Rares Bogdan, la "Jocuri de Putere", cum Ion Cristoiu, unul dintre cei mai iubiti dar si mai informati jurnalisti din Romania, decripteaza adevarul ascuns in spatele actiunilor lui Victor Ponta si Crin Antonescu dar si a jocului si declaratiilor lui Traian Basescu din aceasta saptamana. Cei doi jurnalisti vor oferi informatii marelui public care vor zgudui scena publica!

Vor reusi socialistii si noua lor alianta de conjunctura sa scoata pe tusa PNL, alaturi de care au obtinut doua treimi din voturile romanilor? Ce are de castigat Victor Ponta din conul de umbra in care se straduieste sa plaseze PNL? Cine si de ce se teme de Klaus Iohannis? Care sunt interesele lui Dan Voiculescu? Cum va reusi Crin Antonescu sa-si salveze partidul si candidatura la presedintie? Mai salveaza cineva tara, Romania?

Raspunsurile in aceasta seara, de la 21.00 la 22.00, la "Jocuri de Putere" cu Rares Bogdan si Ion Cristoiu

Etichete
Comenteaza