Idei de cadouri: tablouri din piele, realizate manual

Idei de cadouri: tablouri din piele, realizate manual
Ultimele zile dinaintea Crăciunului reprezintă, de cele mai multe ori, o goană după cadouri. Hainele, bijuteriile, produsele cosmetice reprezintă alegerea cea mai facilă, dar există și alte cadouri, inedite, pe care le poți face celor dragi.

Szekernyes Martin a învățat meserie de la bunicul său, iar acum creează tablouri, poșete și genți, dar și alte obiecte lucrate manual din piele naturală. Toate sunt realizate în serii limitate, unicat, așa că pot fi soluția cadoului ideal.

L-am găsit pe Szekernyes Martin în Polus Center, la standul din zona de food-court, unde își expune până în Ajunul Crăciunului produsele din piele.

"Am încercat să realizez câte ceva pentru toate gusturile, tablouri, mape de birou, poșete, genți, casete de bijuterii și multe altele. Fiecare din ele reprezintă o idee de cadou pe care îl poți face cuiva apropiat", explică Szekernyes Martin, care este și membru al Asociaţiei Meşterilor Populari.

Tânărul continuă tradiţia familei. Mai exact, a preluat pasiunea de la bunicul său și a început să realizeze tablouri în piele, extinzându-și treptat gama de produse realizate în serie mică sau chiar la comandă.

Într-o lume în care micii meşteşugari sunt pe cale de dispariţie, tânărul a avut curajul să ducă mai departe o artă ce părea pierdută. Pe pagina sa de Facebook puteți admira mai multe creații semnate Szekernyes Martin. 

Comenteaza