Începe Comedy Cluj. Ce filme să nu ratezi

Începe Comedy Cluj. Ce filme să nu ratezi
Gala de deschidere a Festivalului Internațional de Film "Comedy Cluj" va avea loc mâine seară la cinematograful Florin Piersic, cu o premieră în România, a comediei romantice "Oricum te iubesc / Den skaldede frisor", regizată de Susanne Bier, distinsă cu premiul Oscar anul trecut, şi cu Pierce Brosnan în rolul principal.

Pe parcursul celor zece zile de festival iubitorii de producții cinematografice vor putea asista la un  maraton al filmelor comedy-dramă și la evenimente conexe. Printre filmele care îşi aşteaptă publicul se află "Tom Sawyer" (Germania, 2012), "Ucigându-l pe Bono/ Killing Bono (Marea Britanie/Irlanda, 2011), Isterie/ Hysteria ( Marea Britanie/Franța/Germania, 2011), "Moonrise Kingdom" (SUA, 2012) și "The Angels' Share" (Marea Britanie/Franța/Belgia/Italia, 2012) .

Tot în cadrul acestei ediţii publicul este invitat și la evenimentele din cadrul secțiunii "Focus Israel", la workshop-uri cu profesioniști ai industriei cinematografice, și la Noaptea Spoturilor Publicitare, o selecție inedită de spoturi publicitare realizată special pentru "Comedy Cluj". În plus, printre evenimentele conexe festivalului se află și două piese de teatru: "Absolut!" , un one man show Marcel Iureș în regia lui Alexandu Dabija dar și "Un tramvai numit Popescu", spectacol regizat de Gavril Pinte care se va juca chiar într-un tramvai.

Pe tot parcursul festivalului publicul este invitat să se implice în proiectul caritabil "O poză împlinește vise". O asociaţie va oferi posibilitatea spectatorilor de a pleca cu o amintire foto de la festival în schimbul unei donații făcute în beneficiul Asociației "Little People" din Cluj-Napoca. Fondurile astfel obținute vor fi utilizate exclusiv pentru tratamentul oncologic al copiilor internați în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ioan Chiricuță" Cluj-Napoca.

Etichete
Comenteaza