Organizatorii Untold îndeamnă clujenii să ofere locuri de cazare festivalierilor

Organizatorii Untold îndeamnă clujenii să ofere locuri de cazare festivalierilor
Pentru a reuşi să-i acomodeze pe participanţii la festival, Organizatorii Untold Festival îi încurajează pe localnici să le ofere acestora în chirie spaţii pentru cazare.

În momentul actual, festivalierii se pot caza fie în campingul oficial UNTOLD, cu o capacitate de apoximativ 25.000 de pers, fie în campusul Hașdeu, unde sunt 1.000 de locuri disponibile.

În perioada următoare vor fi anunțate alte noi posibilități de cazare, însă variantele pe care organizatorii le pun la dispoziția turiștilor pot găzdui un total de aproximativ 30.000 de persoane.

În aceste condiţii, localnicii sunt îndemnaţi să ofere în chirie spaţii de cazare celor interesaţi: "ţinând cont de faptul că unitățile hoteliere de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt rezervate integral deja, încurajăm localnicii să vină în întâmpinarea cererii mari cu oferte de cazare pentru cele patru zile", susţin organizatorii.

Clujenii care doresc să ofere spații în chirie în perioada festivalului pot să-și posteze oferta pe următoarele platforme: Cazare @ Untold: https://www.facebook.com/events/472245629592056/
Bed Finder @ Untold: https://untoldfestival.com/ro/bed-finder/. 

Printre posibilităţile de cazare puse la dispoziţie de organizatorii Untold se numără:

1. Acces camping - 52.43 lei/pers
2. Acces camping x 2 + cort 2 persoane + Saltea gonflabile + pătură - 280 lei => 140 lei/pers
3. Cămin liceu (4-5 paturi/cam; baie la comun) - 50 lei/pers/noapte => 200 lei/pers
4. Cămin studenţesc standard (5 paturi/cam; baie la comun) - 65,4 lei/noapte => 261,6 lei/pers
5. Cămin studenţesc modernizat (4 paturi/cam; baie în cameră) - 80 lei/pat/noapte => 320 lei/pers. 

UNTOLD Festival se va desfăsura în perioada 30 iulie - 2 august și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas& Like Mika. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: Wu-Tang Clan, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru Untold Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară.

Comenteaza