Ioan Ovidiu Sabău: "Nu suntem salvați de la retrogradare. La cum suntem plătiți și la cât s-a investit, trebuie să se întrebe fiecare dacă dă cât primește"

Ioan Ovidiu Sabău: "Nu suntem salvați de la retrogradare. La cum suntem plătiți și la cât s-a investit, trebuie să se întrebe fiecare dacă dă cât primește"
| Foto: https://www.prosport.ro - Sport Pictures / Sorin Pană

Antrenorul Universităţii Cluj a fost extrem de supărat după eliminarea din Cupa României la finalul meciului Oțelul – "U" Cluj (2-1) şi a transmis că acum obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării.

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă în seara de joi, 18 aprilie, de ichipa antrenată de Dorinel Munteanu, Oțelul Galaţi, scor 2-1, în penutlimul act al competiției. Sabău a criticat atitudinea jucătorilor la finalul meciului de la Galați. Totodată, tehnicianul a specificat că obiectivul echipei este evitarea retrogradării, chiar dacă această misiune este una dificilă.

„Este un obiectiv ratat. Fotbalul trebuie trăit, trebuie să ai pasiune. Iei gol la ultima fază, din două ocazii iei trei goluri… Ne lipsește acea concentrare, acea agresivitate cu adversarul, luăm goluri destul de ușor. Asta este situația, vom analiza ce s-a întâmplat. Ne așteaptă jocul de duminică (n.r. în Superliga, tot cu Oțelul), va fi foarte greu să ne refacem.

Jucătorii de la Oțelul merită respectați pentru că fac foarte bine ceea ce știu să facă, sunt agresivi, muncesc. Pentru ei e o calificare foarte importantă, acolo se muncește și au rezultate. Nu le-am spus prea multe în vestiar, doar că puteam fi mai atenți și puteam profita de unele situații de a marca, în loc să dăm cu latul. Nu vreau să trag concluzii pentru că mai avem multe meciuri de jucat. Ne rămâne un obiectiv greu de îndeplinit, salvarea de retrogradare.

Au fost multe momente în care puteam face pasul la un alt nivel, dar nu am reușit. Au fost momente foarte bune, cu momente mai slabe. La cum suntem plătiți și la cât s-a investit, trebuie să se întrebe fiecare dacă dă cât primește. Nu suntem salvați de la retrogradare, echipele își revin, joacă și se luptă. Avem nevoie de jucători cu caracter. Eu trebuie să am încredere în ei și să vedem unde am greșit. Timpul nu se mai întoarce, din păcate nu am reușit”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei de la Galați, citat de prosport.ro.

Comenteaza