HOROSCOP 12 octombrie 2016

HOROSCOP 12 octombrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 12 octombrie 2016.

Berbec

Aveti nevoie de niste lucruri in casa. Ar fi bine sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Hotarati-va de acasa ce doriti sa cumparati!

Taur

Trebuie sa va gasiti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceti planuri pentru o calatorie de câteva zile impreuna cu partenerul de viata.

Gemeni

Aveti idei originale, apreciate de anturaj, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile celorlalti. Nu va implicati in activitati pe care nu le puteti duce la bun sfarsit.

Rac

Daca puteti sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, va recomandam sa nu ezitati. O iesire in mijlocul naturii va face bine, mai ales ca nu ati avut parte de un concediu prea lung vara aceasta.

Leu

Seful va anunta ca nu mai trebuie sa plecati intr-o delegatie. Nu regretati, astfel aveti mai mult timp pentru problemele casei. Spre seara, mergeti intr-o vizita la prieteni.

Fecioară

Traversati o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Daca vreti sa faceti schimbari in casa, acum e momentul.

Balanţă

Sfaturile primite din partea unui membru mai in varsta al familiei ar putea declansa un scandal cu partenerul de viata. Va sfatuim sa fiti prudent si sa va pastrati calmul.

Scorpion

E o zi aglomerata. Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va recomandam sa nu va neglijati sanatatea. Gasiti-va timp si pentru odihna!

Săgetător

Primiti o suma importanta si reusiti sa va puneti in practica planurile de a face schimbari in casa. Puteti sa incepeti lucrari de reparatii sau sa zugraviti.

Capricorn

Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca nu va aflati intr-un moment foarte bun. Va recomandam sa nu luati decizii importante.

Vărsător

Sunteti hotarat sa terminati o serie de modificari incepute in casa. Va ajuta cu bani o persoana mai in varsta din familie, dar va incerca sa-si impuna punctul de vedere.

Peşti

Va faceti de planuri de viitor, dar nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu terminati nici una! 

 

 

 

Comenteaza