Dieta fulger cu castraveţi. Tu decizi cât vrei să slăbești

Dieta fulger cu castraveţi. Tu decizi cât vrei să slăbești

Dieta cu castraveti este foarte simplă și eficientă, dar, ceea ce este mai important, nu afectează sănătatea, deoarece este bogată în vitamine, minerale și nutrienți necesari pentru o bună funcționare a organismului.

Vrei sa scapi de cateva kilograme in scurt timp? Dieta cu castraveti te ajuta sa dai jos trei kg in trei zile, fara sa te infometezi. Castravetii contin 95% apa ceea ce ii face sa fie alimentul ideal in curele de slabire. In plus, acestia sunt o sursa bogata de vitamine (A, B si C) si minerale, mai ales magneziu, sulf si oxid de calciu.
Contin foarte putine calorii, asa ca aveți voie să mâncați castraveți în ce cantitate doriți. De asemenea, sunt o varianta excelenta pentru detoxifiere, pentru hidratarea și combaterea retenției de apă din organism.

Iata cum ar trebui sa arate meniul tau zilnic:

Micul dejun: Doua oua fierte tari si o salata de castraveti

Gustare: O mana de cirese, o piersica sau un mar

Pranz: Paine integrala prajita si o salata de castraveti

Gustare: Salata de castraveti

Cina: Poti sa mananci orice tip de fructe, dar cantitatea sa nu depaseasca 300 de grame

Daca urmati acest meniu, rezultatele apar rapid, astfel că, in cateva zile, puteti scăpa de câteva kilograme. Totusi, nu este indicat ca dieta sa fie tinuta pe termen lung, din cauza unor restrictii alimentare, ceea ce ar putea duce la anumite dezechilibre in organism.

Comenteaza