HOROSCOP 14 iunie 2017

HOROSCOP 14 iunie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 14 iunie 2017.

Berbec

Vei avea o zi deosebita la locul de munca. Vestea pe care o vei primii te va face sa te simti mai bine, asta dupa ce cateva zile ai fost cu moralul la pamant. Seara o vei petrece in familie.

Taur

Esti foarte bine dispus si ai multa energie. Asta te va ajuta sa faci tot ceea ce ai in plan pe ziua de azi. Avand in vedere ca ai multe pe lista, poti spune ca va fi o zi reusita.


Gemeni

Ai parte de un succes pe plan personal. O veste de mult asteptata, soseste si te incanta. Esti atat de fericit, incat nu iti pasa de nimic altceva.

Rac

Proiectul nou la care lucrezi iti da de furca si nu reusesti sa avansezi. Nu pentru ca nu te pricepi, dar mai ai si altele pe cap. Cineva isi va oferi ajutorul. Accepta-l!

Leu

Nu intelegi ce se intampla, parca toti cei din jurul tau au luat-o razna. Sa fie din cauza caldurii de afara? Macar tu incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

Fecioara

Cineva iti face o mare favoare: iti ofera ocazia sa faci ceva ce iti doresti de mult timp. Nu te lasa blocat din cauza emotiilor. Incearca sa te linistesti si, apoi, da-i drumul...

Balanta

Nu iti sta in fire sa reactionezi asa cum o faci azi, dar esti obosit. Ia-ti o zi libera si rasfata-te cateva ore: iesi cu prietenii sau citeste o carte buna si dormi mai mult. O sa iti revii.

Scorpion

Ti-ai pierdut rabdarea. Ti se pare ca totul decurge mult prea lent si ca ceilalti nu fac ceea ce ar trebui. Problema este la tine, nu la ei. Tu esti cel cu prea multe pretentii azi!

Sagetator

Relatia cu partenerul de viata merge tot mai bine si poti avea parte de o surpriza. Daca esti singur, ai sanse sa cunosti o persoana de care te vei atasa foarte mult in viitor.

Capricorn

Nu te poti plange! O duci foarte bine financiar zilele acestea pentru ca primesti o suma de bani care ti se cuvenea. Poate fi vorba despre prima sau un imprumut restituit.

Varsator

Simti nevoia de o pauza si vorbesti cu cei de la locul de munca sa te lase sa pleci mai devreme astazi. Vei pierde vremea prin oras, poate pe o terasa cu prietenii, dar la sfarsitul zilei te vei simti relaxat.

Pesti

Contai pe ajutorul unui prieten, insa acesta nu te mai poate ajuta. Culmea ca nu te simti deloc dezamagit, nici macar cand iti dai seama ca nu poti sa termini treaba pentru care aveai nevoie de ajutor. Esti un adevarat prieten, stii ce conteaza cu adevarat!

 

Comenteaza