HOROSCOP 22 noiembrie 2017

HOROSCOP 22 noiembrie 2017
HOROSCOP 22 noiembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie 2017.


HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Berbec

Un prieten are nevoie de ajutorul tau si esti gata sa i-l oferi, chiar daca asta inseamna ca o sa renunti la tot programul de azi. Stii bine ca ai putea fi si tu in aceeasi situatie si te pui pe locul doi.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Taur

Este una din zilele tale norocoase. Iti merge din plin pe toate planurile fara sa faci nici cel mai mic efort. Nu poti decat sa speri sa tina cat mai mult.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Gemeni

De dimineata esti deranjat de un coleg care nu stie sa taca atunci cand trebuie. Pana acum nu ai spus nimic, dar astazi il pui la punct. In rest, totul va decurge in mod normal.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Rac

Te vezi nevoit sa amani decizia pe care trebuie sa o iei astazi pentru ca nu ai reusit sa aduni toate datele de care ai nevoie. Ca sa fi mai sigur, cere un ragaz de cateva zile.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Leu

Ai putea primi vesti legate de niste bani pe care ii astepti de mult. Daca se confirma, situatia ta financiara s-ar putea imbunatatii destul de bine. Deja iti faci planuri de cumparaturi.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Fecioara

Ar fi bine sa te trezesti devreme in dimineata asta si sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Ai mult de alergat, asa ca seara ajungi acasa epuizat. Nu-ti mai doresti decat sa dormi.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Balanta

Daca ai avut vreun dubiu legat de o problema ce tine de viata personala, astazi te lamuresti cum stau lucrurile, de fapt. Acum poti linistit sa-ti faci planuri de viitor.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Scorpion

Te simti obosit si fara chef de munca. Incearca sa depui mai mult efort, chiar daca ti-e greu. Sunt prea multi ochi atintiti acum asupra ta si ar fi bine sa te straduiesti putin mai mult.


HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Sagetator

Fii atent, astazi, sa nu cazi in vreo capcana... financiara. Inainte sa deschizi portofelul, deschide bine ochii daca vrei sa nu ramai fara bani.


HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Capricorn

Esti raspunzator pentru organizarea unui eveniment si vrei sa iasa totul perfect. Pui foarte multe intrebari si vrei sa afli si cel mai mic amanunt. Unii s-ar putea sa te priveasca mai ciudat, din cauza asta.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Varsator

Esti acuzat pe nedrept de ceva cu care nu ai nicio legatura si esti gata sa iti sacrifici ziua pentru a dovedi ca nu esti vinovat. In final, altcineva o sa te scoata din incurcatura.

 

HOROSCOP 22 noiembrie 2017 - Pesti

Esti foarte fericit datorita unei realizari profesionale care te ridica, deodata, la un alt nivel. Nu te asteptai ca rezultatele sa apara atat de repede. In sfarsit cineva iti recunoaste meritele.

 

Comenteaza