HOROSCOP 23 august 2017

HOROSCOP 23 august 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 23 august 2017.

Berbec

Vei avea parte de o zi deosebita din toate punctele de vedere. La munca esti laudat de sefi, iar acasa te asteapta o surpriza. E posibil sa primesti ceva ce iti doreai de foarte mult timp.

Taur

Esti foarte ocupat, in prima parte a zilei. Nu ai timp nici de pauze si nici la telefoane nu raspunzi. Iti vezi de treaba ta si vrei neaparat sa termini ce ai inceput. Seara te poti ocupa de ceea ce iti doresti.

Gemeni

Nu iti plac cei care se dovedesc a avea doua fete. Niciodata nu ai suportat barfa si te deranjeaza cu atat mai mult cu cat acum e vorba despre cineva apropiat tie. Macar acum stii cu cine ai de-a face.

Rac

Trebuie sa treci peste un hop astazi la locul de munca. Incearca sa-ti pastrezi calmul si vei vedea ca totul va merge asa cum ai planuit. Nu uita sa-ti suni un prieten. I-ai promis!

Leu

Ai facut o gafa la locul de munca. Ai spus ceva ce nu trebuia si acum te confrunti cu privirile indignate ale colegilor. Nu va fi usor sa-ti repari greseala, dar nici imposibil. Gandeste-te la o solutie.

Fecioara

Urmeaza cateva zile mai grele. Termenele limita se apropie si tu ai ajuns cu munca abia la jumatate. Anunta-ti partenerul ca nu mai ajungi zilele astea la cina si cauta-ti cateva ajutoare printre colegi.

Balanta

Apelezi la tot felul de mijloace pentru a-l convinge pe partener sa accepte ce i-ai propus, dar cu cat insisti mai mult, cu atat pare sa se impotriveasca. Schimba tactica.

Scorpion

Cineva a abuzat de bunavointa ta si nu mai esti dispus sa lasi de la tine. Vrei sa impui niste limite. Nu te grabi sa reactionezi. Esti suparat si risti sa spui lucruri pe care mai tarziu le vei regreta. 

Sagetator

Dimineata ti se ofera o informatie importanta. Acum stii ca totul va fi bine. Ai si mai multa ambitie cand vine vorba sa continui ceea ce ai inceput. Nu iti neglija sanatatea. Incearca sa faci mai multa miscare.

Capricorn

Trebuie sa termini ceva ce ai inceput, dar nu mai ai energie. E prea mult de alergat, prea multa bataie de cap si nu prea mai pari interesat. Incearca sa te aduni si sa iti pui in ordine prioritatile. Nici tu nu mai stii ce vrei.

Varsator

Un proiect la care muncesti de multa vreme incepe sa isi arate rezultatele. Esti incantat si vrei sa sarbatoresti succesul, dar constati ca prietenii au deja program. Planuieste ceva pentru weekend, sigur sunt sanse mai mari.

Pesti

Esti foarte suspicios astazi. Nu mai ai incredere in nimeni. Orice ti se spune, reinterpretezi. Ai grija, pentru ca ii poti indeparta chiar si pe cei mai buni prieteni, care tin la tine si vor sa te ajute dezinteresat.

 

 

Comenteaza