HOROSCOP 26 octombrie 2016

HOROSCOP 26 octombrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 26 octombrie 2016.

Berbec

Ziua ta va fi buna in prima parte a zilei, insa pe seara vei avea cateva momente tensionate din cauza unui apropiat. Oricat de mult ai vrea sa spui ce ai pe suflet, preferi sa taci si sa te ocupi in continuare de treburile tale.

Taur

Iti vei petrece cea mai mare parte din zi cu o persoana mai mica si te vei distra foarte mult. Pe seara va trebui sa faci un drum alaturi de partenerul de viata pentru a rezolva o mica problema comuna.

Gemeni

Zilele acestea te vei intelege foarte bine cu membrii familiei si te vei simti mai apropiat de ei. Ba chiar o sa iti faca placere sa iei parte la activitati pe care pana acum le considerai cel putin banale.

Rac

Ai de facut cateva cheltuieli in plus fata de obicei si asta iti cam da peste cap intreaga situatie financiara. Din fericire, pe seara vei primi o suma de bani care te va ajuta sa iesi din acest impas.

Leu

Intri in conflict cu o persoana mai tanara, insa experienta de viata si inteligenta te vor ajuta sa iesi cu capul sus si mandru de tine pentru ca vei avea o replica inteligenta la orice ti se spune.

Fecioară

Intreaga zi iti vei indrepta atentia catre un eveniment de la locul de munca foarte important pentru viitorul tau profesional. Va trebui sa fii foarte concentrat asupra a ceea ce lucrezi si sa faci tot posibilul sa se termine cu bine.

Balanţă

Incearca sa fii mai rabdator cu oamenii din jur si sa te gandesti ca nimeni nu este perfect si poate de aceea unii gresesc. Chiar si tu mai faci erori, desi nu-ti place sa recunosti.

Scorpion

Nu asculta toate barfele de la birou. Nu esti tu vinovatul, ci gura lumii care nu poate fi inchisa. Mai bine te-ai gandi la viata ta personala in loc sa iei in seama toate rautatile.

Săgetator

Fii mai atent la cheltuielile pe care le faci in aceste zile pentru a nu te indatora mai mult decat este cazul. Incearca sa faci economie in tot, de la mancare pana la haine sau accesorii.

Capricorn

Nu prea ai chef de munca, de aceea, astazi eviti orice sendinta stabilita pentru o evaluare sau pentru predarea unui proiect. Nu va fi bine la locul de munca, insa iti va fi benefic tie deoarece trebuie sa eviti situatiile in care te poti enerva.

Vărsător

Nu conteaza ca prietenii tai au probleme sau pur si simplu multa treaba, tu vrei sa iesi in oras si astazi vei da zeci de telefoane pana vei gasi pe cineva disponibil. Efortul va merita pentru ca te vei simti foarte bine.

Peşti

Oricat de mult ai avea de lucru nu uita ca partenerul de viata are nevoie de atentia ta, asa ca fa tot posibilul pentru ca seara sa stai cu el cel putin trei ore pentru a nu agrava situatia. Poti sa pui la cale o surpriza pentru a te asigura ca te va ierta.

 

 

Comenteaza