HOROSCOP 30 noiembrie 2016

HOROSCOP 30 noiembrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 30 noiembrie 2016.

Berbec

Nu pierde timpul deloc astazi pentru ca pe seara trebuie neaparat sa ajungi intr-un loc anume si nu iti permiti sa ajungi tarziu. Se va discuta ceva extrem de important in cadrul acestui eveniment si nu vrei sa ratezi nimic.

Taur

Te intelegi din ce in ce mai bine cu persoana iubita, insa ai grija ca ai uitat sa faci ceva ce te-a rugat. Reprosurile nu vor intarzia sa apara daca nu repari situatia.

Gemeni

Dupa o mica cearta cu o ruda realizezi ca tot ceea ce stiai tu referitor la un eveniment ce urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare este eronat. Banuiesti ca cineva ti-a intins o cursa si incepi demersurile pentru a clarifica totul.

Rac

In ultima perioada nu prea ai pus accent pe cariera, ai lasat totul sa mearga de la sine. Acum iti doresti altceva si incepi sa faci tot ce crezi ca e mai bine pentru a evolua.

Leu

Iti doresti foarte mult sa reusesti sa faci ceva pentru o persoana draga si esti dispus sa faci sacrificii mari pentru a duce totul la bun sfarsit. Vei avea nevoie de mult calm si ajutorul cuiva.

Fecioară

Oricat de mult ti-ai dori sa iesi in oras, astazi esti nevoit sa ramai acasa. Te simti cam rau si asta pentru ca ai ignorat anumite simptome ce iti dadeau de inteles ca trebuie sa faci un control medical.

Balanţă

Risti foarte mult luand o decizie fara sa te consulti cu partenerul de viata. Din fericire, totul se va termina cu bine, insa nu repeta greseala pentru ca este posibil sa nu iasa mereu cum vrei tu.

Scorpion

Invata sa iti imparti timpul in asa fel incat sa nu fie nevoie sa ramai mereu peste program. Daca nu poti altfel, scrie pe hartie pas cu pas ce ai de facut.

Săgetator

Ai parte de succes de ceva timp si asta te va ajuta in proiectul pe care il ai in lucru de cateva luni. Oricum nu te gandi ca acum scapi de tot stresul, ci pregateste-te pentru alte momente solicitante.

Capricorn

Revin in discutie unele subiecte pe care le-ai fi dorit inchise pentru totdeauna. Asta te deranjeaza şi nu vrei sa mai discuti o perioada cu o anumita persoana. Pana maine iti trece supararea.

Vărsător

Te preocupa foarte mult o problema personala si nu te poti concentra asupra altor activitati. Nici nu trebuie. In sfarsit ai inceput sa faci diferenta dintre ceva cu adevarat important si ceva trecator.

Peşti

Schimbarile ce au avut loc in viata ta te fac vulnerabil in fata celor ce vor sa profite cat mai mult, asa ca ai grija la persoanele pe care le lasi sa se apropie de tine. Nu te increde in oricine.

 

 

Comenteaza