HOROSCOP 8 februarie 2017

HOROSCOP 8 februarie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 8 februarie 2017.

Berbec

Nu vrei sa renunti la ceva cu toate ca cineva te roaga sa cedezi. Dupa cateva ore realizezi ca ai exagerat si vrei sa remediezi situatia, insa nu prea mai ai cum. Data viitoare incearca sa fii mai flexibil.

Taur

Pleci, inca de dimineata, cu o intreaga lista de cumparaturi, insa lucrurile se complica si nu mai ai timp de nimic. Asteapta-te la reprosuri din partea partenerului daca te intorci acasa cu plasa goala. Vezi, poate mai prinzi un supermarket deschis.

Gemeni

Nu ai fi crezut vreodata ca, o ruda despre care aveai o cu totul alta impresie, iti poate face o asemenea surpriza, sarindu-ti in ajutor chiar cand aveai nevoie mai mult. Paradoxul este ca tocmai acea persoana iti punea bete-n roate pana nu demult.

Rac

Inca o zi plina. Deja simti ca s-au adunat prea multe probleme si ai senzatia ca, de oriunde apuci lucrurile, nu le poti da de capat in timp util. Este un semn ca ai nevoie urgent de o pauza. Chiar si numai vreo doua-trei zile ti-ar fi de folos.

Leu

Esti asaltat de diverse propuneri de colaborari, insa niciuna nu ti se pare destul de atractiva. Nu trebuie sa spui "da" la orice, insa ai grija sa nu devii prea selectiv. S-ar putea sa ramai pe dinafara.

Fecioara

Te lasi indus in eroare de un coleg care iti da o informatie trunchiata. Noroc ca ai destui prieteni pe care te poti baza si te lamuresti repede cum stau lucrurile in realitate. Asta trebuie sa fie o lectie pentru tine.

Balanta

Te surprinde o afirmatie a sefului care isi atribuie niste solutii oferite chiar de tine in urma cu ceva timp. Nu-ti vine sa crezi ce auzi. Ideile tale i se pareau atunci de neconceput. Consoleaza-te cu gandul ca ai avut dreptate.

Scorpion

Ai asistat la o scena mai neplacuta si iti dai seama ca in jurul tau exista tot felul de oameni. Fii multumit ca in preajma ta ai doar persoane de caracter si prieteni de nadejde. Esti un norocos.

Sagetator

Inveti ceva nou si ai un sentiment ciudat. Pe de-o parte, esti plin de entuziasm, pe de alta de neliniste. Nu stii sigur daca vei reusii cu adevarat sa faci fata. Trebuie sa iti recastigi increderea in fortele proprii. Bineanteles ca poti! 

Capricorn

Primesti semnale din ce in ce mai insistente din parte a unei persoane care incearca, de ceva timp, sa se apropie de tine. Nu stii cum sa procedezi. Nu esti interesat, dar, in acelasi timp, nu vrei nici sa se simta jignita. Mai asteapta, s-ar putea sa-i treaca.

Varsator

De la inceputul saptamanii astepti un semn de la unul dintre sefi. Ai un proiect si nu stii daca ti-l aproba. Asta te tine in loc si simti ca pierzi timp. Sunt sanse ca dupa-amiaza o sa primesti un telefon care are legatura cu asta.

Pesti

Astazi trebuie sa faci totul pe fuga. Diseara are loc un eveniment important pentru familia ta si nu vrei sa ratezi nimic. Dar pana atunci mai ai multe de rezolvat. Ca sa nu-ti scape ceva, fa-ti o lista de prioritati.


 

Comenteaza