"Nu mâncați nimic după ora 18", o minciună despre nutriţie care îi irită pe dieteticieni

"Nu mâncați nimic după ora 18", o minciună despre nutriţie care îi irită pe dieteticieni
| Foto: sursa foto https://vladdorobat.ro/

După ce i-au zăpăcit pe oameni cu nenumărate reguli cu prvire la alimentaţie, dieteticienii vin şi spun acum că cele mai comune convingeri despre dietă sunt de fapt false.

Una dintre minciunile despre nutriție cel mai des crezute, care îi irită pe dieteticieni este regula "Nu mâncați nimic după ora 18". S-a considerat mult timp că a nu mânca după ora 18 ajută la slăbit, dar nu are nici o relevanță. Poți să nu mănânci nimic după oră 18, dar dacă până atunci ai mâncat 4.000 de calorii până seara, e clar că tot nu vei slăbi.

"Corpul tău nu are un ceas intern care să strige la celulele tale: "Este ora 18:00, timpul să stochezi această hrană pentru a lua în greutate!"', a declarat Katie Schimmelpfenning, dietetician și fondatoare a Eat Swim Win. Energia este energie, indiferent când este consumată. Persoanele care fac exerciții fizice seara, de exemplu, au nevoie de ceva după antrenament pentru repararea și creșterea musculaturii.

Și persoanele care lucrează în schimburi de noapte vor trebui să mănânce în timp ce sunt treze, a spus Schimmelpfenning. Studiile au arătat că nu momentul în care mâncați poate cauza potențial luarea în greutate, ci ceea ce mâncați. Mâncatul mai mult în prima parte a zilei poate ajuta la gestionarea senzației de foame mai târziu și vă poate împiedica să mâncați prea mult.

"Știați că dieta pentru pierderea în greutate face mai mult rău decât bine? Industria dietei este o industrie de 70 de miliarde de dolari. În mod clar înfloritoare, pentru că NU funcționează", le mai transmite Katie Schimmelpfenning celor care s-au săturat să fie în război ei înşişi.

Katie Schimmelpfenning RD, LD este Dietetician Nutriționist, antrenor de înot în SUA și fost înotător din Divizia 1. Ea îi ajută pe înotătorii competitivi să alimenteze și să se antreneze pentru a optimiza performanța, a se recupera mai repede și a preveni accidentările. Este pasionată de răspândirea de sfaturi de nutriție bazate pe dovezi pentru a ajuta înotătorii de pe tot globul.

Comenteaza