Video Progrese pe cea mai așteptată autostradă din România. UMB a turnat primul strat de asfalt

Progrese pe cea mai așteptată autostradă din România. UMB a turnat primul strat de asfalt

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu vorbește despre „o evoluție spectaculoasă a șantierului”. Tronsonul pe care a fost turnat stratul de asfalt este executat de compania Spedition UMB.

Ministrul Transporturilor anunță că a fost turnat primul strat de asfalt pe o porțiune de trei kilometri din Autostrada A 7 – Autostrada Moldovei. Este vorba despre un segment de drum care face legătura între tronsoanele 2 și 3 ale acestei autostrăzi, între Râmnicu Sărat și Focșani.

Lucrările sunt executate de Spedition UMB, compania omului de afaceri Dorinel Umbrărescu, care a primit ordinul de execuție a lucrărilor în urmă cu doar două luni.

„Evoluție spectaculoasă a șantierului Autostrăzii Buzău- Focșani (82,4 km) la aproape 2 luni de la începerea lucrărilor! Au fost așternuți astăzi primii 3 kilometri de asfalt, un sector care asigură joncțiunea între Tronsoanele 2 și 3 ale acestei autostrăzi (parte din A7)”, a anunțat Sorin Grindeanu într-o postare pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imagini de pe șantier.

Comenteaza