Meciul Funar-Vadim continuă: "Erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb". "O să-ți rup urechile!". "Se vede la Bălăceanca!"

Meciul Funar-Vadim continuă:
Circul de la PRM este departe de a se fi sfârșit. Corneliu Vadim Tudor, exclus din partid de noul președinte ales ieri, Gheorghe Funar, amenință cu Tribunalul. Între timp cei doi foști prieteni fac spectacol în platourile televiziunilor de știri.

"Funar e un pui de şarpe, un pui de şarpe pe care l-am crescut la sân şi-l voi strivi cu călcâiul. Nu ţi-e, mă, ruşine? Te-am făcut senator patru ani şi pe nevastă-ta consilier la Curtea de Conturi şase ani. Când nu am avut ce să vă mai ofer a-ţi muşcat mana care v-a dat o pâine alb", i-a reproşat Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar, potrivit România Tv si citat de EVZ.ro.

"Clujenii m-au ales senator", i-a replicat Gheorghe Funar. "Nu te-a ales nimeni. Funar, o să te mai întâlneşti cu mine şi îţi rup urechile", a continuat Vadim.

"Ce carte ştii tu, mă, că erai contabil, erai socotitor la CAP, numărai cu boabe de porumb. Mă schimbi tu pe mine din funcţie?", a continuat Vadim. "Nu v-am schimbat eu, v-au schimbat membrii de partid. Nu ştiu de ce nu aţi avut curaj să candidaţi la Alba Iulia", i-a dat Funar replica.
"La Bălăceanca!"

Întrebat unde se vede mai departe pe scena politică, Gheorghe Funar nu a apucat să răspundă. "Se vede la Bălăceanca!", a răspuns Vadim în locul lui. Funar a întervenit: "Îi sugerez să scoată biblia de la piept şi să citească o poruncă foarte frumoasă: Iubeşte-ţi aproapele. Îl întreb de ce nu-şi iubeşte aproapele?" ."Tu nu eşti aproapele meu, Funar. Tu ai fost căţeluşul din spatele meu", i-a răspuns Vadim.

Preşedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a fost exclus, ieri, din partid. El a calificat drept ilegală convocarea Congresului PRM de la Alba Iulia şi a lansat o serie de acuzaţii la adresa noului preşedinte, Gheorghe Funar.

"Este o glumă foarte proastă, o şmecherie ieftină, făcută de o gaşcă de pensionari cărora nu am mai avut ce să le ofer", a declarat Vadim Tudor la RTV, precizând că a depus deja plângeri penale şi o serie de întâmpinări la Tribunalul Municipiului Bucureşti prin care este contestată legalitatea Congresului de la Alba-Iulia. "Nu poate veni o şleahtă de pe stradă să o debarce pe regina Angliei sau pe papa de la Roma", a spus fondatorul PRM acuzându-i pe cei care vor să-l demită că au negociat cu Dan Voiculescu "să vând partidul" pentru suma de 2 milioane de euro.

Comenteaza