Mii de fluturaşi în care parlamentarii Opoziţiei, în grevă parlamentară, sunt ironizaţi, distribuiţi în cartierele din Cluj

Mii de fluturaşi în care parlamentarii Opoziţiei, în grevă parlamentară, sunt ironizaţi, distribuiţi în cartierele din Cluj
Mii de fluturaşi au fost distribuiţi în Cluj în ultimele zile, unde parlamentarii USL sunt ironizaţi, după ce au anunţat că fac grevă parlamentară, dar primesc în continuare salarii,sporuri şi alte beneficii.

Afişele electorale sunt în format A4, color, faţă şi verso. Unul dintre acestea îl reprezintă pe senatorul PC Şerban Rădulescu, în vreme ce un altul îl acuză pe parlamentarul PNL Marius Nicoară. Afişele electorale nu sunt asumate.
"Nu vor să muncească, dar vor să primească: indemnizaţii, maşini, cazare la hoteluri, sume forfetare şi diurne. În total parlamentarii de la PSD, PNL şi PC cheltuie din banii statului 1,4 milioane de euro lunar. Atât te costă pe tine, românul de rând, să îi întreţii pe deputaţii şi senatorii care preferă să facă grevă decât să-şi facă treaba în Parlament", se arată pe afişe.


În replucă, USL Cluj îi cere preşedintelui PDL Cluj, Daniel Buda, să spună public cât s-a cheltuit cu aceste afişe, pe care le califică drept "mincinoase".

"USL Cluj condamnă felul în care PDL înțelege să răspundă revendicărilor opoziției și le reamintește celor de la putere că dialogul trebuie să fie unul constructiv. Ei ne-au dovedit din păcate în timpul mandatului Boc că nu contează cine este în sală, contează cine numără", arată USL într-un comunicat de presă. "Pentru o corectă informare a clujenilor, țin să precizez că eu am fost prezent la toate lucrările comisiilor de până acum. De asemenea, chiar ieri, 20 februarie, am susținut o declarație politică în plenul Senatului. Aștept ca liderii PD Cluj să își asume acești fluturași pentru că intenționez să îi dau în judecată pentru mesajele denigratoare difuzate", a declarat Marius Nicoară, senator PNL.

Costurile ajung la cinci milioane de euro, susţine preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan. "Din calculele făcute în privința costurilor cu aceste afișe ale PDL reiese că s-au cheltuit în total peste cinci milioane de euro. Cu acești bani ar fi putut să îi scoată de sub nămeți pe cei care astăzi sunt în continuare izolați", a spus Lăpuşan într-un comunicat de presă.

Etichete
Comenteaza