PDL Cluj: Afişele cu simbolul "KKK" sub fotografia edililor Apostu şi Funar "sunt de natură să creeze tensiuni"

PDL Cluj: Afişele cu simbolul
Afişele care au împânzit centrul oraşului Cluj-Napoca în weekend, cu figura primarului Sorin Apostu alături de cea a fostului edil Gheorghe Funar deasupra simbolului "K K K" sunt de natură "să creeze tensiuni", crede PDL Cluj.


">

"PDL Cluj dezaprobă comportamentul celor care, în ultima perioadă, au împânzit centrul municipiului Cluj-Napoca cu afişe ce au un conţinut denigrator şi care îl înfăţişează pe primarul Sorin Apostu alături de fostul primar Gheorghe Funar, afişe de natură să creeze tensiuni în rândul comunităţii clujene", arată PDL Cluj într-un comunicat de presă. Aici se arată că oraşul "a cunoscut transformări considerabile din punct de vedere al dezvoltării şi modernizării" din anul 2004 şi că gesturile "celor care au împânzit oraşul cu astfel de afişe" sunt în măsură "să ne întoarcă la vremurile de tristă amintire când scandalurile făceau parte din firescul lucrurilor, or suntem absolut convinşi că nici un ceteţean onest al acestui oraş nu îşi mai doreşte acest lucru".


Primarul Sorin Apostu a refuzat să comenteze situaţia afişelor care au împânzit în weekend centrul oraşului. Vezi afişele

 

Comenteaza