Video Primarul Floreștiului a anunțat în ce stadiu sunt lucrările din comună: „Se avansează bine”

Primarul Floreștiului a anunțat în ce stadiu sunt lucrările din comună: „Se avansează bine”
| Foto: ZIUA de CLUJ

Cea mai mare comună din țară are mai multe proiecte de infrastructură în lucru. O parte din acestea urmează să fie finalizate curând, spune edilul Bogdan Pivariu.

Primarul Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE, despre stadiul celor mai importante lucrări de infrastructură din comuna pe care o administrează.

Legat de Spitalul Regional de Urgență chiar zilele trecute am avut o discuție cu cei care lucrează acolo și mi-au transmis că au găsit un sol destul de dur. Forează cu două utilaje. Din ce văd eu acolo se înaintează. Și licitația de construire a spitalului este derulată. Deci eu sunt încrezător că Spitalul Regional va deservi Floreștiul și regiunea noastră la termenul estimat, dacă nu chiar mai repede.

În ceea ce privește lucrările noastre, pe care le derulăm în Florești, partea de semaforizare privind accesul înspre cartierul Terra este în lucru. Se avansează bine și aici. Se toarnă și asfalt în zonă. În scurt timp o să ajungem și la trotuar acolo. Canalizarea aferentă satului Tăuți este în derulare. Sunt lucrări mai migăloase, dar ele se execută destul de bine. 

De asemenea, modernizarea străzii Răzoare va începe săptămâna viitoare. Am efectuat exproprierile, iar lucrările propriu-zise pot începe. Și în zona viitorului parc se lucrează bine. Zona prinde contur și mă bucur foarte mult de asta. Lucrările la grădinița de la Tăuți sunt chiar înaintea graficului, pot spune. Totodată, avem trimise toate documentele pentru noua școală, care se va face pe fonduri europene”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Comenteaza