Video Starea străzii Cheile Baciului | „În această zonă, este afectată calitatea vieții”

Starea străzii Cheile Baciului | „În această zonă, este afectată calitatea vieții”

Clujenii care locuiesc pe strada Cheile Baciului continuă să se declare nemulțumiți de starea acesteia.

Încă o persoană a trimis, pe adresa redacției noastre, o sesizare, însoțită de o nouă filmare, referitoare la starea străzii Cheile Baciului, care este nemodernizată. Ea atrage atenția că oamenilor care locuiesc în această zonă le este afectată calitatea vieții.

„In ceea ce priveste raspunsul pe care Primaria l-a dat articolului, pot sa spun ca ea, Primaria,NU efectueaza si nu a efectuat vreodata, periodic,  lucrari specifice drumurilor nemordenizate pe strada Cheile Baciului.

De asemenea in zona AU FOST INRODUSE UTILITATILE, deci programarea pentru modernizare putea fi facuta.

Ne dorim ca cei de la RADP intr-adevar sa verifice si sa INTERVINA cu lucrari specific pentru zonele modernizate. (exista UTILITATI!)

Ca locuitor al acestei zone sunt profund ingrijorata de impactul negativ pe care aceasta situatie il are asupra comunitatii noastre. Drumul deteriorat nu numai ca pune in pericol siguranta soferilor, ne deterioreaza mult prea devreme autoturismele,  dar afecteaza si calitatea vietii in zona. In plus, degradarea infrastructurii contribuie la izolarea noastra si face dificil accesul prompt al serviciilor esentiale.

Consider ca este imperativ ca autoritatile locale sa ia masuri urgente pentru repararea strazii Cheile Baciului”, a transmis clujeanca.

Reamintim că săptămâna trecută, un clujean a trimis, pe adresa redacției, o filmare cu starea acestei străzi, nemodernizată și cu gropi.

Primăria Cluj-Napoca a oferit un răspuns.

Ulterior, alte persoane s-au plâns de starea acestei străzi.

Comenteaza