Start înscrieri în programul Transilvania Executive Education MBA

Start înscrieri în programul Transilvania Executive Education MBA

Au început înscrierile la Transilvania Executive Education MBA (TEE MBA), acreditat de Universitatea Buckingham, pentru cursurile care încep în februarie 2025.

Programul MBA 100% britanic, organizat în Cluj-Napoca, la care predau peste 40 de profesori internaționali, a fost lansat acum zece ani printr-un parteneriat între mediul universitar și cel de business, din dorința de a deschide și în România oportunități educaționale oferite la standarde internaționale. Mai multe detalii despre povestea TEE MBA sunt aici.

Unul dintre fondatorii MBA-ului este Banca Transilvania, care susține astfel educația executivă internațională pentru mediul de afaceri. Banca este, de asemenea, una dintre companiile care oferă anual Bursele de merit BT Roberto Marzanati. Pentru următoarea generație TEE MBA, competiţia pentru burse va fi lansată în luna octombrie. Detalii despre bursele anunțate în 2023, aici. 15% dintre cursanți au beneficiat de-a lungul anilor de bursele oferite de BT, Evergent Investment și Electrogrup.

Detalii despre Transilvania Executive Education MBA:

  • MBA-ul se desfășoară pe parcursul a doi ani.
  • Cursurile sunt structurate pe 13 module predate în Cluj-Napoca, iar unul dintre ele, în Marea Britanie, la Universitatea Buckingham.
  • Pe lângă temele specifice unui MBA, programul cuprinde și module despre gândirea sistemică, inovația digitală, guvernanța și etica în afaceri, consultanța în afaceri și antreprenoriat.
  • Grupa EMBA 2025 are 20 de locuri.
  • Taxa de studiu pentru întregul program este de 19.000 euro și poate fi plătită inclusiv în 4 rate pe parcursul celor doi ani de studiu. Sunt acordate și discount-uri și burse, iar detaliile sunt prezentate pe site-ul TEE Executive MBA.

Cerințe pentru înscriere şi admitere la TEE MBA:

  • minim trei ani de experienţă profesională postuniversitară într-un rol executiv;
  • limba engleză la nivel minim B2.

Persoanele se pot înscrie prin trimiterea, pe adresa office@teecluj.ro, până în 31 decembrie 2024: CV în limba engleză; certificat de limba engleză/diplomă care atestă studiile în limba engleză/adeverință de la angajator în cazul în care candidatul lucrează sau a lucrat într-o companie britanică sau americană mai mult de 5 ani; două referințe profesionale; diploma de studiu (licență/master), tradusă în limba engleză. Ulterior, candidații vor fi contactați pentru un interviu.

Din comunitatea Alumni Transilvania Executive Education MBA fac parte peste 200 de absolvenți, media de vârstă este de 35 de ani, iar media anilor de experiență într-o poziție de management este de peste 10 ani. Alumni sunt, în cea mai mare parte, persoane din middle și top management, din peste 60 de companii cu activitate în industrii precum: IT, automotive, banking, medicină, retail, marketing, producție, energie verde etc. 60% dintre absolvenții MBA-ului au fost promovați în mai puțin de un an de la absolvirea programului.

Comenteaza