"Studenții" au plecat spre cantonamentul din Austria. Ce așteptări are Sabău înaintea stagiului de pregătire

"Studenții" au plecat spre cantonamentul din Austria. Ce așteptări are Sabău înaintea stagiului de pregătire
| Foto: ZIUA de Cluj

După câteva zile de antrenamente pe plan local, Universitatea Cluj a plecat spre locul unde va efectua pregătirea de vară.

Timp de 12 zile, "studenții" se vor pregăti în Austria pentru un sezon în care obiectivele sunt clare, calificarea în play-off-ul Superligii și câștigarea Cupei României. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit la plecarea spre cantonament care sunt așteptările sale de la cantonamentul de vară, dar și câți jucători își mai dorește.

"Am avut o săptămână bună la Cluj, în care ne-am axat mai mult pe partea fizică. Vom continua în Austria, vom continua cu meciurile de pregătire. Încet ne adunăm toți, chiar și cei care au venit mai târziu. În proporție de 80-90% lotul este complet. Vom mai aduce probabil 3-4 jucători.

Trebuie să avem răbdare și să aducem jucători care să crească nivelul. Sper să găsim jucători care să facă diferența, pretențiile au crescut. Am fost la un pas de a ne îndeplini cele trei obiective, dar am ratat. Ne-am maturizat ca echipă, am crescut așteptările și vrem să atacăm play-off-ul.

Jucătorii cei noi mai au nevoie de timp, vin și antrenamentele specifice. Vom avea timp să discutăm mai mult, să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea ce sistem se potrivește, maniera de joc. Am adus jucători cu experiență, dar care încă mai pot demonstra.

Ne dorim un fundaș stânga, un under, un atacant, cred că 3-4 jucători sunt suficienți. Ar fi bine să vină cât mai repede, dar nu depinde doar de noi. Încercăm să găsim jucători serioși, care își doresc performanță", a declarat antrenorul.

"De la 19 ani tot merg în cantonamente. Avem obiective stabilite acum, vrem play-off-ul și Cupa României, așteptările sunt mai mari decât anul trecut. Suntem încă puțin afectați că am ratat obiectivele de sezonul trecut. Nu a fost o săptămână ușoară, am avut câte două antrenamente. E dureros, dar știu că ne prinde bine", a spus fundașul Bogdan Mitrea.

În cadrul stagiului de pregătire din Austria, Universitatea Cluj va susține și patru partide amicale contra celor de la SV Ried, DVTK, Slovan Liberec, un adversar urmând să fie anunțat.

Comenteaza