Târgul Produs de Cluj trece iar granițele județului. La ce eveniment va participa

Târgul Produs de Cluj trece iar granițele județului. La ce eveniment va participa
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj organizează, între 21 și 23 iunie a.c., a IX-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Deva.

Derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea forului administrativ județean, evenimentul beneficiază de parteneriatul Shopping City Deva.

Municipiul Deva a fost de fiecare dată o gazdă extrem de primitoare pentru producătorii și artizanii care conservă, promovează și duc mai departe tradițiile și cultura populară locală. Este unul dintre motivele pentru care am decis ca această a IX-a ediție să cuprindă formatul complet al proiectului nostru, respectiv târg tradițional, zone de agrement și, după o pauză de cinci ani, un regal folcloric demn de renumele Produs de Cluj și de ținutul Pădurenilor”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

La Târgul Produs de Cluj de la Deva vor participa producători și artizani clujeni și hunedoreni care vor expune turtă dulce și ciocolată de casă, siropuri naturale, fructe și legume de sezon, vinuri, produse de patiserie, dar și preparate la grătar. De pe standuri nu vor lipsi nici obiectele de artizanat, de la costume populare, podoabe și chimire lucrate de mână, jucării și produse de marochinărie.

Parcul de distracții va asigura buna dispoziție și nevoia de adrenalină, iar terasa de alimentație publică va oferi ocazia de a gusta, cu familia și prietenii, preparate ardelenești. Zilnic, pe scena Târgului Produs de Cluj vor evolua artiști consacrați, cunoscuți și apreciați, ansambluri de dansuri populare, precum și tineri aflați pe drumul afirmării.

Comenteaza