Traficant de droguri capturat la Cluj. Ce au descoperit polițiștii la locuința acestuia

Traficant de droguri capturat la Cluj. Ce au descoperit polițiștii la locuința acestuia
| Foto: ipj cluj

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au reușit să rețină un traficant de droguri.

În urma unei anchete, autoritățile au descoperit că suspectul a cumpărat, deținut și vândut canabis în valoare de 26.000 de lei, aproximativ 1,3 kilograme, în luna martie 2024. Pe 9 iulie 2024, acesta avea în posesie încă 2 kilograme de canabis, pregătite pentru vânzare.

În aceeași zi, în timpul unei percheziții domiciliare, polițiștii au găsit și confiscat două pungi vidate conținând cele 2 kilograme de canabis, obiecte cu urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie și un aparat de vidat, alături de alte probe relevante.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore. Miercuri, 10 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a ordonat arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost sprijinită de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj.

Comenteaza