Update Accident în județul Cluj: Două mașini și un TIR au intrat în coliziune / Femeie, transportată la spital

Accident în județul Cluj: Două mașini și un TIR au intrat în coliziune / Femeie, transportată la spital
| Foto: isu cluj

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de miercuri, la ieșire din Gherla.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, miercuri, 16 octombrie, la un accident rutier petrecut la ieșire din Gherla, spre Cluj-Napoca.

"În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. O femeie de aproximativ 35 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare", a transmis ISU Cluj.

La fața locului au intervenit echipajele de la Punctul de Lucru Gherla.

UPDATE IPJ Cluj:  La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 15:10, a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1 C din municipiul Gherla.

"Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, care circula din direcția Gherla înspre Cluj-Napoca, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu autoturismul care se afla în fața sa, condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Mintiu Gherlii. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Alba, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Gherla", a transmis IPJ Cluj.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 35 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat un rezultate negative.

Comenteaza