Update ACCIDENT între o ambulanță și o mașină, în Cluj

ACCIDENT între o ambulanță și o mașină, în Cluj
| Foto: bussinesmagazin

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puține momente, în satul Nima, comuna Mintiu Gherlii. O ambulanță și o mașină au intrat în coliziune.

Din primele informații, în accident a fost implicată o ambulanță și un autoturism.

“A fost alocat un echipaj SMURD si unul de pompieri din punctul de lucru Gherla. Pacientul și ambulanța avariată, cu nr de Maramureș, a fost transferat în echipajul SAJ, sosit de la Dej, până la sosirea pompierilor”, a transmis ISU Cluj.

De asemenea, se evaluează situația la fața locului în aceste momente.  

Revenim cu mai multe informații. 

Update: Ambulanța implicata în accident a ieșit în afara părții carosabile.

"Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Nima. La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SMURD, precum și un echipaj SAJ, din cadrul Spitalului Municipal Dej. La fața locului, echipajele noastre au găsit un autoturism și o ambulanță avariate, cea din urmă fiind ieșită în afara părții carosabile. Pacientul care era transportat în ambulanța implicată în accident, a fost transferat în ambulanța SAJ, sosită la locul accidentului. Până în acest moment NU au fost alte persoane care să solicite consult medical în urma accidentului", au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

loading...
Comenteaza