Foto ACCIDENT MORTAL în județul Cluj / Impact între un autoturism și un buldoexcavator parcat / Manevre de resuscitare fără succes

ACCIDENT MORTAL în județul Cluj / Impact între un autoturism și un buldoexcavator parcat / Manevre de resuscitare fără succes
sursa - ISU Cluj
ACCIDENT MORTAL în județul Cluj / Impact între un autoturism și un buldoexcavator / Manevre de resuscitare fără succes
ACCIDENT MORTAL în județul Cluj / Impact între un autoturism și un buldoexcavator / Manevre de resuscitare fără succes

Salvatorii clujeni au fost solicitați noaptea trecută la o intervenție la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos din județul Cluj. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit noaptea trecută la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Tritenii de Jos.

Apelul de urgență a venit la ora 00.49, iar la misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism și un buldoexcavator, cel din urmă fiind parcat. Când pompierii au ajuns la fața locului, victima fusese deja preluată de echipajul SAJ, care îi aplica manevre de resuscitare.

Acestea au fost sprijinite și de către pompieri, însă din păcate fără succes. Astfel, a fost declarat decesul unei femei de aproximativ 50 de ani”, a informat ISU Cluj în dimineața de luni, 8 iulie. 

Comenteaza