Avertismentul unui medic chirurg: Cancerele de piele sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai sunt oamenii atât de sănătoşi

Avertismentul unui medic chirurg: Cancerele de piele sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai sunt oamenii atât de sănătoşi

În ultimii ani se constată o incidenţă crescută a cancerelor de piele, a afirmat medicul de chirurgie plastică şi reparatorie Mihaela Zaharia într-o emisiune televizată.

”De multe ori, tratăm foarte multe cancere. Să ştiţi că populaţia în ultimii ani s-a îmbolnăvit, nu mai sunt oamenii atât de sănătoşi, nu mai vin la medic, nu ştiu să se adreseze nici măcar medicului de familie, iar aceste cancere de piele pe care în special noi le tratăm sunt din ce în ce mai frecvente.

Zilnic sunt trei-patru pacienţi care vin doar în clinica noastră, care se adresează pentru operaţii care nu presupun doar a scoate o porţiune din piele şi a coase, ci a face reconstrucţii pe suprafeţe mari”, a afirmat Mihaela Zaharia, la Medika Tv, marţi seară.
 
Ea a explicat, referindu-se la faptul că tot mai mulţi oameni nu mai merg la medic, că această atitudine este generată pe de o parte de supraaglomerarea medicilor de familie, care nu pot acoperi numărul mare de pacienţi pe care îi au pe liste.

Comenteaza