BT este cel mai atractiv angajator din domeniul financiar, conform Randstad România Employer Brand Research

BT este cel mai atractiv angajator din domeniul financiar, conform Randstad România Employer Brand Research

Banca Transilvania a primit recunoașterea The Most Attactive Employer in the Finance Sector (România), în urma rezultatelor Randstad Employer Brand Research, cea mai cuprinzătoare cercetare de brand de angajator din lume.

Analiza realizată în România a avut la bază interviuri online cu peste 3.800 de respondenți. 

„Banca Transilvania este un mediu dinamic, cu oportunități reale de dezvoltare într-o organizație puternică, recunoscută pentru magnetismul brandului său. Este locul în care ești încurajat să faci the extra mile, dar și motivat să descoperi impactul pe care munca ta o are în comunitate. BT înseamnă impact, oameni și povești de viață. Tocmai din acest motiv noi suntem #PeopleofBT, iar propunerea noastră este să descoperi cine poți fi în povestea noastră” - Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, Banca Transilvania.

Ce își doresc angajații români, în 2024

„Rezultatele cercetării din acest an ne arată că, printre tendințele și preferințele în dinamică ale angajaților, de la un an la anul, constanta care face diferența în relația organizații – forță de muncă rămâne aceeași: brandul de angajator. Suntem, încă, în România, în etapa de rafinare a strategiilor dedicate acestei arii, pentru majoritatea companiilor, și ne bucurăm să observăm că suntem tot mai des implicați în elaborarea acestora, că ne permite să contribuim la potriviri cu adevărat semnificative între talente și angajatori” - Mihaela Maranca, Country Manager, Randstad Romania.

În România, principalii factori care influențează alegerea locului de muncă sunt: pachetul salarial atractiv, atmosfera la locul de muncă, stabilitatea acestuia și echitatea. Dacă în 2023 cuvintele-cheie ale anului erau incluziunea și diversitatea, în 2024 acestora li s-au adăugat echitatea și inteligența artificială.
 

Comenteaza