Ce vezi azi la TIFF. "Nasty", proiectat în Piața Unirii, în prezența marilor tenismeni Ilie Năstase și Ion Țiriac

Ce vezi azi la TIFF. "Nasty", proiectat în Piața Unirii, în prezența marilor tenismeni Ilie Năstase și Ion Țiriac

Ilie Năstase și Ion Țiriac vor fi prezenți, duminică seara, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la proiecția filmului Nasty, realizat de regizorul Tudor Giurgiu, creatorul TIFF.

Nasty, sportivul și personajul, va putea fi văzut, atât pe ecran, cât și în Piața Unirii din Cluj-Napoca, duminică seara, proiecția filmului fiind programată să înceapă la ora 21:45. Alături de Ilie Năstase va fi și Ion Țiriac.

Documentarul Nasty, care explorează personalitatea complexă a lui Ilie Năstase, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului, a fost văzut luna trecută la festivalul de film de la Cannes, fiind inclus în selecţia celei de-a 77-a ediţii a evenimentului.

Filmul va putea fi văzut tot de la aceeași oră și pe ecranul din Parc Poligon Florești.

Dar, până atunci, tot duminică, de la ora 17:00, fanii o vor putea întâlni în TIFF Lounge din Piața Unirii pe actrița Jojo T. Gibbs din Dogman, thrillerul despre răzbunare și izbăvire semnat Luc Besson prezentat în deschiderea oficială a festivalului. Acesta este doar primul eveniment cu intrare liberă găzduit de TIFF Lounge în timpul festivalului.

Și nu trebuie să fii pasionat/ă de box ca să-ți placă Categoria pană, un soi de mockumentar în care protagonistul (cu vocea identică a lui Joe Pesci) pare că e rupt din visul ăla american Hollywood gone bad. Dacă te interesează, du-tede la 19:30 la Cinema Arta.

La ora 21:30 începe la Castelul Banffy Bonțida "cel mai probabil filmul care te va scoate din orice văgună de confort", un thriller erotic japonez - Imperiul simțurilor. "Când îți fug ochii de la ecran, ai castelul în spate", spun organizatorii.

Tot un film japonez, Zile perfecte, poate fi văzut de la 21:30 în Parcul Iulius Mall, la aceeași oră vezi Viața și morțile lui Max Linder (Polonia) la Muzeul de Artă.

Iar în secțiunea Competiție ai trei filme, Fetele tot fete (17:30), Frate de-o vară (20:00) și Fata îndărătnică (22:30; toate programate la cinematograful Victoria.

Comenteaza