Foto Cât costă cel mai ieftin apartament cu trei camere din Cluj-Napoca. Cel mai scump se vinde cu 500.000 de euro

Cât costă cel mai ieftin apartament cu trei camere din Cluj-Napoca. Cel mai scump se vinde cu 500.000 de euro
| Foto: imobiliare.ro

Este tot mai greu să cumperi un apartament în Cluj-Napoca, în special unul cu 3 camere. Nu pentru că nu s-ar găsi, ci pentru că, de cele mai multe ori, prețurile solicitate de proprietari sau dezvoltatori sunt nesimțit de mari. ZIUA de CLUJ a căutat cele mai ieftine apartamente cu 3 camere disponibile acum pe piață.

Într-o piață imobiliară haotică, cu prețuri nesimțite, există și apartamente la prețuri mai accesibile pentru cei ce vor să locuiască în „orașul de cinci stele”. 

ZIUA DE CLUJ a întocmit podiumul celor mai mai ieftine apartamente cu 3 camere din municipiul Cluj-Napoca, cu ajutorul datelor colectate de pe site-ul de anunțuri imobiliare.ro.

1. Apartament în cartierul Iris - 63.000 euro

Pe prima treapă a podiumului, cel mai ieftin apartament cu 3 camere din municipiul Cluj-Napoca se află la parterul unui bloc de patru etaje situat în zona Bulevardului Muncii, în cartierul Iris. Imobilul are 56 mp, compartimentați astfel: 3 camere semidecomandate, baie, bucătărie, hol. Apartamentul dispune de frigider, aragaz, hotă, gaz, cablu și este izolat termic.

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere municipiul Cluj-Napoca. În ce zone se găsesc

În anunț este menționat faptul că „este aproape de stația de autobuz, facultatea Tehnică”. Calculat la mp, prețul este mult sub media pieței, mai exact 1.125 EUR/mp.

2. Apartament pe Alverna - 67.000 de euro

Al doilea cel mai ieftin apartament din „orașul de cinci stele” este situat pe Strada Alverna, în cartierul Andrei Mureșanu. Acesta „este compartimentat în 3 camere - 2 camere decomandate, living cu trecere, bucătarie, baie”, potrivit anunțului.

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere municipiul Cluj-Napoca. În ce zone se găsesc

Mai este menționat și că „apartamentul se poate achiziționa și cu preluare de chiriași dacă se dorește. Este foarte aproape de mijloacele de transport în comun, de supermaket-uri, parc. Preț ușor negociabil. Se acceptă plata prin credit bancar”, se mai arată în anunțul apartamentului de 40 mp de la etajul 4 din 4 al unui bloc construit în 1986.

3. Apartament la demisol în Mănăștur - 70.000 de euro

Al treilea cel mai ieftin apartament cu trei camere din municipiu este în zona Plopilor - Parcul Rozelor. Acesta se află la demisolul unui bloc cu 5 etaje construit în 2010. Potrivit anunțului, în zona imobilului se află magazine, mijloace de transport în comun și un parc de copii lângă bloc.

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere municipiul Cluj-Napoca. În ce zone se găsesc

„Este compus din living cu bucătarie, 2 dormitoare, hol și baie. Apartamentul este finisat modern (doar parchetul mai trebuie montat), dispune de CT proprie și totul este contorizat separat. Nu se poate achizționa cu credit”, mai găsim în anunț.

Cel mai scump apartament cu trei camere - 500.000 de euro în centru

Cel mai scump apartament cu trei camere din Cluj-Napoca este scos la vânzare la prețul de 500.000 de euro și este situat zona centrală a orașului, într-un imobil nou „cu un view superb asupra Parcului Central".

Cele mai ieftine apartamente cu 3 camere din Cluj-Napoca.

Apartamentul dispune de două locuri de parcare subterane și o terasă de 24 mp. Cu o suprafață utilă de 100 mp, apartamentul este compus dintr-un living open space, două holuri, un dormitor matrimonial cu baie proprie, un birou, o baie de serviciu cu cabină de duș și un spațiu de depozitare.

Comenteaza