Ioan Ovidiu Sabău are așteptări mari de la jucătorii săi: "Trebuie să creștem ca organizare, atitudine, încredere"

Ioan Ovidiu Sabău are așteptări mari de la jucătorii săi: "Trebuie să creștem ca organizare, atitudine, încredere"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e de părere că "studenții" pot obține o performanță importantă în sezonul ce a început recent.

Cu 4 puncte după primele două etape, trupa clujeană merge la Arad cu gânduri mari. Ioan Ovidiu Sabău și-a exprimat încrederea în potențialul lotului pe care îl are la dispoziție și a explicat ce așteptări are de la jucătorii săi.

"La ce lot am, cred că în acest an putem avea un campionat care să ne aducă satisfacții. Le spun de fiecare dată, ce poate fi mai frumos decât să auzi după fiecare joc <<Suntem mândri de voi>>. Ne gândim la acei oameni care vin să ne susțină.

E un început mai reușit pentru unii și mai nereușit pentru alții. E prea devreme să tragem concluzii. UTA are un antrenor cu mare experiență, foarte valoros. Au un lot schimbat, se va vedea în următoarele jocuri dacă jucătorii sunt potriviți.

Anul trecut a fost bine, au terminat pe primul loc în play-out. Vin după o înfrângere în deplasare, dar acasă joacă destul de bine, sunt împinși de suporteri. Clar vor fi foarte motivați și concentrați.

Sper din partea noastră să nu existe relaxare, le-am atras atenția dimineață. E important să ai continuitate. Trebuie să creștem ca organizare, atitudine, încredere", a spus antrenorul.

Duelul dintre Universitatea Cluj și UTA e programat luni, 29 iulie, de la 19:00.

Comenteaza