10 reguli de slăbire pentru leneși :) 

10 reguli de slăbire pentru leneși :) 
| Foto: lyla.ro

Potrivit nutriționistului american James Adams și leneșii pot să dea jos din kilogramele în plus cu condiția să respecte următoarele 10 reguli pentru pierderea în greutate pentru leneși. 

Chiar dacă este foarte important pentru unii să dea jos kilogramele în plus, mulți sunt prea leneși ca să înceapă diete sau un program de sport. Se pare că există speranță și pentru leneși.

Iată 10 reguli pentru pierderea în greutate pentru leneși: 

1. Dormi bine.
Odihnește-te suficient – de la 8 ore. Prin somn metabolismul este reglat. În consecință, treptat, organismul scapă de tot ce este inutil, nu are nevoie să stocheze grăsime.

2. Nu merge la supermarket.
În schimb, acordă-ți mai mult timp pentru odihnă și hobby-uri. Și comandă mâncare sănătoasă de luat acasă, dar nu mult.

3. Înlocuiește doar zahărul.
Atunci conținutul caloric al dietei tale va scădea imperceptibil. Este important să folosiți înlocuitori naturali siguri.

4. Păstrează multă apă minerală curată lângă tine.
Faceți ca orice băutură cu zahăr să fie greu de obținut. Acest lucru va forma obiceiul de a consuma mai mult lichid sigur, ceea ce contribuie și la pierderea în greutate. Puteți bea puțin la fiecare oră și când doriți. Nu este nevoie să te forțezi – corpul însuși va cere în timp.

5. Nu te deranja cu munca care nu iti place. 
Încercați să vă organizați viața în așa fel încât cea mai mare parte a acesteia să fie ocupată de activități de care sunteți încântat. Vei fi atât de absorbit și plin încât nevoia și obiceiul de a mânca în exces sau de a mânca stresat pur și simplu vor dispărea.

6. Renunță să mai petreci timp cu oameni care te asupresc și provoacă emoții negative.
Nu contează cum argumentezi. Dar fă-o. Simțiți-vă liber să comunicați cu ei. Acest lucru va funcționa grozav. Va exista mai puțin stres și probleme în viața ta, ceea ce înseamnă mai puține kilograme în plus.

7. Faceți exerciții alene și măsurat.
Nu face nicio muncă grea. Lenea va lucra în favoarea ta. Într-un mod nestresant, te poți antrena cel puțin pentru o viață. Și acest lucru este mult mai benefic pentru sănătatea și silueta ta decât efortul intens, la care probabil ai renunța foarte curând.

8. Împărțiți bugetul, alocați o sumă separată pentru alimente, pe care nu o veți depăși.
Și cheltuiește-l pe o cantitate mică de alimente sănătoase de calitate. Asigurați-vă că pur și simplu nu sunt suficienți bani pentru mâncare nedorită.

9. Cel puțin o dată pe săptămână, permiteți-vă tot ce doriți la masă.
Acest lucru va ajuta la eliberarea tensiunii în mintea ta. Nu va exista niciun blocaj prin care ți-ai interzis ceva și te-ai privat de un fel de plăcere. În consecință – nu vor exista pofte atât de puternice pentru mâncare nedorită.

10. Slăbește cu plăcere.
Găsiți ceva plăcut pentru dvs. în acest proces. Lasă-l însoțit de câteva mici bucurii pentru tine – cumpără-ți haine frumoase pentru sală, învață să gătești cele mai delicioase mese sănătoase, împrietenește-te cu o persoană drăguță care te va sprijini în a pierde în greutate. Și nu te forța – ascultă-ți sentimentele. În pierderea în greutate, alege metodele care îți sunt confortabile și oprește-te dacă ceva îți dă prea multă suferință.

Sursa: https://gradinadelegume.firenews.video/

Comenteaza