Dr. Quinn: 6 metode prin care puteți să combateți “depresia” cu care vin la pachet zilele de luni

Dr. Quinn: 6 metode prin care puteți să combateți “depresia” cu care vin la pachet zilele de luni

Cei mai mulți dintre oameni se simt triști și lipsiți de chef lunea.

Unii exeprimentează aceste sentimente încă de duminică după-amiază, când încep să realizeze că mai au puțin timp la dispoziție să se bucure de libertate, înainte de a plonja în tăvălugul treburilor care îi așteaptă în săptămâna următoare.

Totuși, există câteva lucruri pe care le puteți încerca pentru a face zilele de  luni mai puțin apăsătoare și mai ușor de gestionat:

Sfat # 1.  Intrați mai devreme în atmosfera zilei de luni. În loc să vă lăsați chiar toate treburile pentru această zi, faceți câteva dintre ele – cele simple și mai plăcute – încă de duminică. De exemplu, dacă aveți de făcut aprovizionarea pentru săptămâna următoare, mergeți la cumpărături duminică dimineață sau chiar duminică seara, după ce ați făcut o plimbare lungă în natură. Puteți plăti facturile online, sau chiar să răspundeți la câteva mailuri legate de serviciu duminică, în timp ce vă beți relaxate cafeaua și ascultați muzică. Cu siguranță, aceste lucuri nu vor mai părea o corvoadă și, în plus, ziua de luni nu va mai fi una atât de aglomerată.

Sfat # 2. (Continuare..)

Comenteaza