Super-alimentul verii. Slăbeşte şi detoxifică-ți organismul cu cireşe

Super-alimentul verii. Slăbeşte şi detoxifică-ți organismul cu cireşe

Cireşele amare sunt un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus, dar și un bun aliat în tratarea unor afecțiuni.

Cireşele sunt o sursă bogată de vitamine şi minerale şi au un rol benefic pentru sănătatea organismului. Datorită substanţelor pe care le conţin, cireşele protejează vasele de sânge şi previn bolile cardiovasculare. De asemenea, cireșele ar trebui incluse în dieta femeilor gravide, datorită conţinutului ridicat de acid folic (B9).

Cireşele amare acţionează asemeni unui depurativ puternic, detoxifiant şi energizant fizic si psihic. Bogate în vitamina C, calciu, magneziu si potasiu, aceste fructe joacă rolul unui sedativ al sistemului nervos. Aceste delicioase fructe sunt indicate în bolile reumatice, ateroscleroza, hipertensiune arterial şi chiar constipaţie.

Tratamentul cu cireşe amare timp de 6-8 săptămâni ajută în reducerea inflamaţiilor, elimină durerile treptat, împiedică apariţia proceselor degenerative, redă mobilitatea articulară.

În plus, datorită numărului mic de calorii, sucul de cireşe ajută în procesele metabolice din organism, fiind recomandat în dietele de slăbit.

Comenteaza