Lucas Masoero și-a făcut planul pentru meciul cu UTA: "Trebuie să jucăm stilul nostru și sperăm la victorie"

Lucas Masoero și-a făcut planul pentru meciul cu UTA: "Trebuie să jucăm stilul nostru și sperăm la victorie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fundașul argentinian a prefațat duelul pe care Universitatea Cluj îl va disputa în cea de-a treia etapă a Superligii.

După o remiză cu FCSB și o victorie cu Hermannstadt, "studenții" se deplasează la Arad pentru întâlnirea cu UTA. Duelurile dintre clujeni și arădeni sunt întotdeauna intense, iar Lucas Masoero anunță că trupa lui Rednic nu trebuie susbestimată.

Fundașul în vârstă de 29 de ani a analizat următorul adversar și crede că partida va fi una complicată, dar speră la cele trei puncte, care să mențină Universitatea Cluj în fruntea Superligii. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cred că rezultatele pe care le-am obținut au fost bune. Este important să adunăm puncte și să câștigăm. Cred că putem reveni pe primul loc după această etapă și sper să putem să ne menținem sus. UTA e o echipă diferită față de anul trecut.

Din ce am văzut au o defensivă organizată și joacă bine contraatac. Noi trebuie să jucăm stilul nostru și sperăm la victorie. Noi ne gândim doar la meciul cu UTA, nu putem să îi subestimăm. Va fi un meci dificil", a declarat argentinianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA se va disputa luni, 29 iulie, de la 19:00. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu UTA Arad!

Comenteaza