Noi detalii despre situația lui Muhar. Conducerea din Gruia i-a stabilit soarta mijlocașului

Noi detalii despre situația lui Muhar. Conducerea din Gruia i-a stabilit soarta mijlocașului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a vorbit despre ceea ce urmează pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului în ultimele sezoane.

Deși părea deja transferat la Al Wahda, acolo unde a ajuns și fostul său coleg, Philip Otele, Karlo Muhar a revenit la antrenamentele lui Dan Petrescu, iar o mutare pare puțin probabilă în prezent.

Oficialul clubului din Gruia, Cristi Balaj, a analizat situația mijlocașului și susține că startul campionatului ar putea îngreuna posibilele negocieri pentru plecarea mijlocașului în vârstă de 28 de ani.

"Muhar este un jucător care a avut oferte din zona arabă, doar că atât timp cât este jucătorul nostru ne-am dorit să fie prezent la pregătire, să se antreneze.

Având o perioadă atât de aglomerată a dorit să joace, antrenorul a considerat de cuviință să îl introducă. Dorința e una, intenția e altă.

Este o distanță mare până la trimiterea unui contract ferm cu condiții de plată, mai ales din zona arabă. A început campionatul, o să acceptăm doar dacă există o ofertă clară", a declarat Balaj pentru Fanatik.

Comenteaza