Petrescu e cu gândul la cupele europene, dar are un mesaj clar înainte de meciul cu CS U Craiova: "Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv"

Petrescu e cu gândul la cupele europene, dar are un mesaj clar înainte de meciul cu CS U Craiova: "Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv"
| Foto: captura video

Antrenorul formației din Gruia speră la un deznodământ cât mai bun pentru formația sa în duelul cu cealaltă reprezentantă a României în UEFA Conference League.

Cele două echipe care se vor duela duminică seară vin după dueluri europene. CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Neman Grodno, scor 0-0, în timp ce CS U Craiova a pierdut la Maribor, scor 0-2.

Înaintea jocului din Superligă, Petrescu se gândește la returul cu bielorușii, e convins că și oltenii speră la o calificare miraculoasă, însă așteaptă un rezultat pozitiv în duelul reprezentantelor României în UEFA Conference League.

"Avem un meci foarte important și foarte greu. În fiecare an ei își doresc să câștige campionatul și Cupa, iar la ce lot au e normal să aibă așteptări. Și în acest an au început bine, chiar dacă nu au făcut 6 puncte.

Au arătat că au forță, au adus jucători de valoare. Meciul din Europa le-a luat puțin din moral și sunt convins să vor schimba mulți jucători mâine.

Trebuie să scoatem un rezultat pozitiv și așa cred că gândesc și ei. Campionatul e unul echilibrat, iar cine va avea răbdare va avea succes", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa duminică, de la 22:00.

Comenteaza