OT PDL Cluj îi cere lui Ponta dovezi că parlamentarii chiulangii ai USL şi-au donat indemnizaţiile

OT PDL Cluj îi cere lui Ponta dovezi că parlamentarii chiulangii ai USL şi-au donat indemnizaţiile
Tinerii din Partidul Democrat Liberal Cluj îi cer co-preşedintelui USL, Victor Ponta, să informeze opinia publică cu privire la sancţiunile aplicate celor care nu şi-au donat indemnizaţiile de partid.

"A anunţat public că îi va exclude din partid pe toţi care refuză să facă acest gest, poate insignifiant pentru averilor lor, însă colosal pentru un centru de copii sau vârstnici cu nevoi speciale", explică OT PDL Cluj. Totodată aceştia îi cer lui Ponta şi "dovezi concrete" în acest sens, "în caz contrar asistăm doar la nişte afirmaţii populiste, făcute doar de dragul punctelor electorale".

"Îi cerem domnului Ponta să dea dovadă de maturitate politică şi să îşi respecte cuvânt dat în faţa miilor de români care l-au ascultat şi în faţa cărora şi-a luat angajamentul ferm de a-i sancţiona pe cei care nu se supun disciplinei şi deciziilor de partid şi îi sugerăm să înceteze acest dezmăţ pe banii publici şi să îşi îndeplineacă atribuţiile de serviciu, pentru care senatorii sau deputaţii au fost trimşi în Parlamentul României". arată aceştia.

Comenteaza