Radu Bica, arestat pentru luare de mită, a fost suspendat din PDL

Radu Bica, arestat pentru luare de mită, a fost suspendat din PDL
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, arestat pentru următoarele 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită, a fost suspendat din calitatea pe care o are în PDL, cea de membru.

„Domnul Radu Bica a fost, de-a lungul anilor, un factor de echilibru şi corectitudine în interiorul Partidului Democrat Liberal Cluj. Domnia sa se bucură de prezumţia de nevinovăţie, urmând ca aceasta să fie probată în faţa organelor abilitate. Din punct de vedere politic, îi sunt aplicate dispoziţiile articolului 23 litera c din Statutul Partidului Democrat Liberal, fiind suspendat de drept din calitatea de membru al PDL", arată filiala din Cluj a partidului, într-un comunicat.

UPDATE

Radu Bica nu-şi pierde nici funcţia de vicepreşedinte, şi nici cea de consilier judeţean, până la o sentinţă definitivă a instanţei, spune prefectul Florin Stamatian. "Când mi se va aduce la cunoştinţă sentinţa definitivă, voi emite un ordin prin care să-l suspend din funcţii. Până atunci, nu are ce să se întâmple", a spus el.

Vezi aici detaliile cazului când Bica a fost arestat pentru luare de mită

Etichete
Comenteaza