Victoria, obiectivul Universității Cluj la Iași. "Studenții", pregătiți pentru duelul cu Poli

Victoria, obiectivul Universității Cluj la Iași. "Studenții", pregătiți pentru duelul cu Poli
| Foto: FC Universitatea Cluj

Gabriel Simion și Răzvan Oaidă au prefațat întâlnirea din etapa a 11-a a sezonului regulat din Superligă.

Cei doi mijlocași au recunoscut că jocul se anunță a fi unul dificil, însă statutul și forma Universității Cluj îi obligă pe "studenți" să joace doar la victorie. Liderul Superligii întâlnește o echipă care a pierdut jumătate din partidele din actuala stagiune, iar jucătorii echipei clujene speră să se întoarcă acasă cu cele trei puncte. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Mergem la Iași cu gândul la victorie, la fel cum o facem la fiecare meci. Indiferent de rezultat suntem pe primul loc, dar noi pregătim meciurile pentru a câștiga. Ei au schimbat antrenorul de curând, stau bine în apărare, probabil vor încerca pe contraatac.

Ultima dată când am fost la Iași am luat un gol în ultimele minute, sper să ne răzbunăm și să câștigăm acum. Toate meciurile sunt grele, noi trebuie să îi tratăm cu seriozitate pe toți", a spus Gabriel Simion.

"Consider că nu mai există echipe slab cotate. Cred că fiecare meci este dificil și trebuie tratat ca atare. Poli Iași are un antrenor nou, are o energie nouă și cu siguranță nu ne va fi ușor. Pregătim foarte bine meciurile și sunt încrezător.

Ne dorim victoria, nu va fi ușor, dar obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci. Cred că putem realiza ceva important anul acesta", a declarat și Răzvan Oaidă.

Universitatea Cluj și Poli Iași se vor duela sâmbătă, 28 septembrie, de la 16:45. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Poli Iași!

Comenteaza