TSD Cluj îl acuză pe Seplecan de lipsă de transparenţă: "Unde vă este CV-ul?"

TSD Cluj îl acuză pe Seplecan de lipsă de transparenţă:
Reprezentanții TSD Cluj-Napoca îl acuză pe Mihai Seplecan, proaspăt ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, de lipsă de transparență pentru că a uitat să-şi posteze CV-ul pe site-ul instituţiei. Mai ales că acesta pledează împotriva corupţiei, făcând referire la arestarea colegului de partid, Horea Uioreanu.

Reprezentanţii TSD susţin că "în contextul în care dl. Seplecan se consideră un exponent al tinerei generații de politicieni și spune că este îndepărtat de caracatița spăgii și mitei organizată la Cluj de membrii ai recentei alianțe de dreapta, cercetați sau judecați pentru fapte de corupție, prezentarea studiilor și a expertizei profesionale publicului clujean este o atitudine de minim bun simț, de normalitate, care ar îndepărta petele de imagine din frageda experiență politică a dlui. Seplecan, un exemplu elocvent fiind cazul Nana".

„Având în vedere imaginea deplorabilă a instituției Consiliului Județean Cluj, după cazurile de corupție din ultimii trei ani, în care au fost implicați mai mulți lideri ai PNL și PDL la cel mai înalt nivel, transparența administrativă este imperios necesară! Este o datorie morală a dlui. Mihai Seplecan să-și publice CV-ul, actualul statut, de vicepreședinte al CJ Cluj, cât și dezideratul său de a ajunge președintele instituției, obligându-l la transparență și corectitudine față de clujeni, atât de dezamăgiți de `meritocrația` din politica locală a ultimilor ani" a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Mihai Seplecan a fost ales vicepreşedinte al Coniliului Judeţean Cluj, vineri, după o şedinţă maraton de 7 ore cu desfăşurare halucinantă, cu trupe de asalt, fani şi vedete de la Bucureşti, cu jigniri şi ameninţări, cu răsturnări incredibile de situaţie. Vezi filmul evenimentelor AICI.

În vârstă de 32 de ani, noul "golden boy" al politicii clujene, aşa cu este supranumit Seplecan, a câștigat anul trecut bani de la patru companii/instituţii de stat: Hidroserv, Electrica Furnizare, Primăria Sânmartin și Consiliul Județean.

În ceea ce privesc studiile liberalului, Ziua de Cluj relata în mai că acesta a absolvit Liceul sportiv "Unirea" din Cluj-Napoca, a facut studii post-liceale in domeniul turismului la Liceul "Virgil Madgearu" si apoi a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea "Spiru Haret" din Bucuresti. Totuşi, din 2012, Seplecan nu a reuşit să termine USAMV şi să devină, aşa cum îşi doreşte, inginer zootehnist. Problema este un examen din anul al doilea, la reproducţie.

Anul 2012 pare să fiu unul mai puţin norocos pentru Seplecan. În februarie, acesta s-a prezentat la Tribunalul Cluj ca martor în dosarul de proxenetism unde este cercetată Natalia

Horje.La vremea respectivă a fost întrebat de către instanţă ce a făcut în incinta localului în urmă cu şase ani. "Am fost de două ori la Nana Club - prima dată după Gala K1 de la Cluj. Sportivii ne-au întrebat unde putem merge la 05:00 dimineaţa. Eu atunci eram în PRM, iar colegul de partid, Mircea Petric, ne-a dus la Nana Club.

Când am ajuns acolo, am văzut că trei angajaţi, printre care o tânără, Cami, erau membri ai tineretului PRM. Erau fete îmbrăcate sumar, dar nu mi s-au cerut şi nu am dat bani. De asemenea nu am întreţinut relaţii sexuale, mai ales că nu puteam în acea perioadă, având o problemă medicală.

Am mai fost o dată, cu Petru Călian, căruia îi eram consilier, dar nu ştiu dacă el s-a întâlnit apoi cu vreo fată sau dacă a întreţinut relaţii sexuale cu fetele de acolo", a spus Seplecan la ieşirea din sala de judecată, pentru ziuadecj.ro.

Vezi detalii despre dosar AICI.

 

Comenteaza