Mihai Szeplekan, audiat în dosarul Nana Club

Mihai Szeplekan, audiat în dosarul Nana Club
Consilierul judeţean Mihai Szeplekan s-a prezentat azi la Tribunalul Cluj ca martor în dosarul de proxenetism unde este cercetată Natalia Horje.

Acesta a fost întrebat de către instanţă ce a făcut în incinta localului în urmă cu şase ani. "Am fost de două ori la Nana Club - prima dată după Gala K1 de la Cluj. Sportivii ne-au întrebat unde putem merge la 05:00 dimineaţa. Eu atunci eram în PRM, iar colegul de partid, Mircea Petric, ne-a dus la Nana Club.

Când am ajuns acolo, am văzut că trei angajaţi, printre care o tânără, Cami, erau membri ai tineretului PRM. Erau fete îmbrăcate sumar, dar nu mi s-au cerut şi nu am dat bani. De asemenea nu am întreţinut relaţii sexuale, mai ales că nu puteam în acea perioadă, având o problemă medicală.

Am mai fost o dată, cu Petru Călian, căruia îi eram consilier, dar nu ştiu dacă el s-a întâlnit apoi cu vreo fată sau dacă a întreţinut relaţii sexuale cu fetele de acolo", a spus Szeplekan la ieşirea din sala de judecată, pentru ziuadecj.ro. Szeplekan este primul politician audiat în acest caz.

Vezi detalii despre scandal

Comenteaza